Απολύμανση διαμερίσματος για κατσαρίδες

Απολύμανση διαμερίσματος για κατσαρίδες

Απολύμανση διαμερίσματος για κατσαρίδες.

Σε αυτό το διαμέρισμα οι κατσαρίδες ανέπτυξαν μεγάλο πληθυσμό , καθώς βρέθηκαν πίσω από πρίζες, πίσω από την κάσα της πόρτας της κουζίνας, εσωτερικά στα ντουλάπια των τροφίμων, στα ντουλάπια των πιάτων και των μαγειρικών σκευών.

Λίγα λόγια για την γερμανική κατσαρίδα που βρέθηκε στο διαμέρισμα

Μήκος σώματος 1,3-1,6cm. Χρώμα ανοιχτό καστανό με δύο σκούρες, παράλληλες επιμήκεις ταινίες στον θώρακα. Αν και έχουν πτέρυγες δεν μπορούν να πετάξουν. Η γερμανική κατσαρίδα είναι ασυνήθιστα ανθεκτική. Εξελίχθηκε σε σκοτεινά και υγρά περιβάλλοντα για πάνω από 33 εκατομμύρια χρόνια πριν και τώρα είναι καλά προσαρμοσμένη και μπορεί να επιβιώσει σε ρωγμές και σε σχισμές κατοικιών και διαφόρων κατασκευών. Τα θηλυκά παράγουν 4-8 ωόσακκους, ο καθένας περιέχει 30-40 αυγά. Επιπλέον, ένα μόνο θηλυκό μπορεί να γεννήσει περίπου 560 αυγά. Ο βιολογικός της κύκλος είναι 6-9 μήνες. Η γερμανική κατσαρίδα είναι μακράν η πιο διαδεδομένη στους χώρους της οικίας.
 

γερμανική κατσαρίδα
 

Άλλα μέτρα που πρέπει να παρθούν από τη πλευρά του ιδιοκτήτη:
 
• Επισκευή σε βρύσες που στάζουν.
• Αποκλεισμός άλλων πηγών υγρασίας,
• Καθαρισμός των περιοχών από φαγητά και υπολείμματα αυτών,
• Κλείσιμο ρωγμών και σχισμών που ίσως αποτελέσουν καταφύγια για κατσαρίδες.
 

Η Praxis Απολυμαντική αναλαμβάνει την απολύμανση διαμερίσματος για κατσαρίδες και όχι μόνο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά απολύμανσης στο τηλέφωνο 210 26 25 416 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ