Απολύμανση σε σχολεία εν μέσω κορονοϊού

Απολύμανση σε σχολεία εν μέσω κορονοϊού

Απολύμανση σε σχολεία

Η Praxis απολυμαντική ανέλαβε την απολύμανση σε σχολεία της Αθήνας. Η δουλειά μας έγινε με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο γιατί αφορά την υγεία μας.

Επειδή τα παιδιά είναι πιο εύκολα να μεταφέρουν τον ιό από το σχολείο αφού δεν μπορούν να είναι προσεκτικά όσο οι ενήλικες  προσέξαμε τα πάντα ώστε να εξουδετερωθεί ο ιός.

Με την απολύμανση σε σχολεία επιτυγχάνεται η διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής και μειώνεται ο κίνδυνος μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών.

Νέα για την απολύμανση στα σχολεία της χώρας

Σε προληπτική απολύμανση όλων των δημοτικών κτιρίων και του συνόλου των σχολικών συγκροτημάτων γίνεται σε όλη την Ελλάδα . Η απολύμανση των σχολείων αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι την Τρίτη, 3 Μαρτίου, ενώ στα δημοτικά κτίρια θα πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος εβδομάδας.

Η πρωτοβουλία έρχεται σε συνέχεια των άλλων ενεργειών που αποφάσισε η κυβέρνηση, μετά τον εντοπισμό επιβεβαιομένων  κρούσματων κορονοϊού.

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κα Ασπασία Αλιγιζάκη δήλωσε  σχετικά:

«Εξαιτίας της έξαρσης των ιώσεων και της εμφάνισης του κορωνοϊού στη χώρα μας θεωρούμε υποχρέωσή μας, σε συνεργασία με τις Σχολικές Επιτροπές, να προβούμε στη λήψη όλων των αναγκαίων προληπτικών μέτρων ώστε να προστατεύσουμε, όσο είναι εφικτό, τον μαθητικό πληθυσμό και τον εκπαιδευτικό κόσμο».

 

Διαβάστε για την υπηρεσία απολύμανσης κατά του κορονοϊού και άλλων βλαβερών ιών που προσφέρουμε εδώ

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά απολύμανσης στο τηλέφωνο 210 26 25 416 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ
 
 

Έκδοση οδηγιών και ερωτήσεων-απαντήσεων για τη νόσο COVID-19 προχώρησε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

Στην έκδοση οδηγιών και ερωτήσεων-απαντήσεων για τη νόσο COVID-19 προχώρησε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Mε βάση τις πληροφορίες και την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Η νέα ενημερωτική καμπάνια της ΓΓΠΠ, φέρει τον τίτλο «Δεν φοβόμαστε- Προστατευόμαστε/ Ασπίδα μας, η γνώση».

Διαβάστε οδηγίες για την προστασία μας κατά του κορονοϊού εδώ